Η επιχείρησή μας, ιδρύθηκε το 1980 στη Λαμία, από τους Σταυριανού Αθηνά και Καναπίτσα Αθανάσιο απόφοιτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στο ΚΑΤΕΕ Λάρισας (Τ.Ε.Ι.) και σήμερα ανήκει στον Καναπίτσα Γεώργιο, απόφοιτο του τμήματος Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Αρχικά η επιχείρηση μας ασχολήθηκε με την έκδοση οικοδομικών αδειών και το 1990 επεκτάθηκε στην ανάληψη και κατασκευή Δημόσιων Έργων (ΟΤΕ, ΔΕΗ, Δήμους κτλ.)

Σήμερα η επιχείρηση αποτελείται από 3 άτομα και οι κύριες υπηρεσίες μας είναι η έκδοση οικοδομικών αδειών, τα τοπογραφικά διαγράμματα, οι ανακοινήσεις, τα ενεργειακά πιστοποιητικά, οι κατασκευές κτιρίων, οι ρυθμίσεις αυθαιρέτων και οι βεβαιώσεις Μηχανικού, η έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων και τα προγράμματα εξοικονομώ κατ’ οίκων.

Μερικά από τα μεγάλα Project μας είναι τα κτήρια του ΟΤΕ στην Ανθήλα Λαμίας και στην Ανάβρα Δομοκού Φθιώτιδας, τα δίκτυα οπτικών ινών του ΟΤΕ στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, τα Αγροτικά Ιατρεία στην Ομβριακή Δομοκού, οι αίθουσες  του Δημοτικού σχολείου Λιδωρικίου Φωκίδας, το Δημαρχείο Ερατινής Φωκίδας, οι Δημοτικές πλατείες Σπαρτιάς Φθιώτιδας, η ανακαίνιση αιθουσών του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. & Ευαγγελισμού και η ανακαίνιση αιθουσών στην Πολυτεχνιούπολη Ζωγράφου.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές εντός Νομού Αττικής, Φθιώτιδας, Φωκίδας και όπου αλλού χρειαστεί.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η εξειδίκευση μας στο χώρο αυτό, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους για να σας δώσουμε το καλύτερο σωστό αποτέλεσμα σε κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείτε.